Aandelen T Immobilien kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in T Immobilien aandelen? Op deze pagina kan je direct T Immobilien aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in T Immobilien. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel T Immobilien raadplegen. T Immobilien is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TEG.DE.

Waar kan je T Immobilien aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel T Immobilien kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel T Immobilien?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel T Immobilien. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in T Immobilien?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van T Immobilien? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in T Immobilien is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in T Immobilien.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse T Immobilien

Sterke punten:

  • Stabiele inkomstenstroom: T Immobilien heeft een sterke inkomstenstroom uit de verhuur van vastgoed in Duitsland en Oostenrijk.
  • Diversificatie van portefeuille: Het bedrijf heeft een breed scala aan vastgoedtypes in verschillende steden en regio’s, wat het risico spreidt.
  • Solide financiële positie: T Immobilien heeft een gezonde balans en een laag schuldniveau, wat het bedrijf in staat stelt om te investeren en te groeien.

Zwakke punten:

  • Afhankelijkheid van de Duitse economie: Het grootste deel van de vastgoedportefeuille van T Immobilien bevindt zich in Duitsland, wat betekent dat het bedrijf sterk afhankelijk is van de economische situatie in dat land.
  • Concurrentie op de vastgoedmarkt: T Immobilien opereert in een concurrerende markt met andere vastgoedbedrijven, wat de winstgevendheid kan beïnvloeden.
  • Risico’s van valutakoersen: Het bedrijf heeft activa en verplichtingen in verschillende valuta’s, wat kan leiden tot financiële risico’s als de wisselkoersen veranderen.

Over T-Immobilien

T-Immobilien is een bekend Duits vastgoedbedrijf. De hoofdzetel van de onderneming is gevestigd in Hamburg en tot 1998 was het eveneens verantwoordelijk voor de  Tegensee-bahn; een spoorlijn van Schaftlach via Gmund naar Tegensee. De aandelen zijn overigens ook opgenomen in  de aandelenindex MDAX.
 
De onderneming is opgericht in 1882 en bekende dochters zijn Blauw Verein 24 Hamburg Aktien Gesellschaft, AGD en TAG Asset Management. De oorspronkelijke naam van de onderneming was overigens Eisenbahn Aktiengesellschaft Schaftlach Gmund. Het bouwde een spoorlijn met een lengte van een kleine acht kilometer.

aandeel t immobilien kopen

Wel of niet aandelen T Immobilien kopen?

Als je overweegt om aandelen te kopen in T Immobilien, is het belangrijk om zowel de sterke punten als de zwakke punten van het bedrijf te overwegen.

Een van de sterke punten van T Immobilien is de stabiele inkomstenstroom uit de verhuur van vastgoed in Duitsland en Oostenrijk. Daarnaast heeft het bedrijf een diverse portefeuille van vastgoedtypes in verschillende steden en regio’s, wat het risico spreidt. Ook heeft T Immobilien een gezonde financiële positie met een lage schuld, wat het bedrijf in staat stelt om te investeren en te groeien.

Aan de andere kant is het belangrijk om te overwegen dat het bedrijf afhankelijk is van de economische situatie in Duitsland, aangezien het grootste deel van de vastgoedportefeuille zich daar bevindt. Ook opereert T Immobilien in een concurrerende markt met andere vastgoedbedrijven, wat de winstgevendheid kan beïnvloeden. Ten slotte heeft het bedrijf activa en verplichtingen in verschillende valuta’s, wat kan leiden tot financiële risico’s als de wisselkoersen veranderen.

Als je besluit om aandelen te kopen in T Immobilien, is het belangrijk om zowel de sterke als zwakke punten van het bedrijf te overwegen en je investeringsbeslissing te baseren op een grondige analyse van de markt en het bedrijf zelf.