Aandelen T Immobilien kopen

Wil je beleggen in T Immobilien aandelen? Op deze pagina kan je direct T Immobilien aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in T Immobilien. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel T Immobilien raadplegen. T Immobilien is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TEG.DE.

Waar kan je T Immobilien aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel T Immobilien kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel T Immobilien?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel T Immobilien. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in T Immobilien?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van T Immobilien? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in T Immobilien is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in T Immobilien.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over T-Immobilien

T-Immobilien is een bekend Duits vastgoedbedrijf. De hoofdzetel van de onderneming is gevestigd in Hamburg en tot 1998 was het eveneens verantwoordelijk voor de  Tegensee-bahn; een spoorlijn van Schaftlach via Gmund naar Tegensee. De aandelen zijn overigens ook opgenomen in  de aandelenindex MDAX.
 
De onderneming is opgericht in 1882 en bekende dochters zijn Blauw Verein 24 Hamburg Aktien Gesellschaft, AGD en TAG Asset Management. De oorspronkelijke naam van de onderneming was overigens Eisenbahn Aktiengesellschaft Schaftlach Gmund. Het bouwde een spoorlijn met een lengte van een kleine acht kilometer.