Aandelen T-Mobile kopen

Wil je beleggen in T-Mobile aandelen? Op deze pagina kan je direct T-Mobile aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in T-Mobile. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel T-Mobile raadplegen. T-Mobile is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TMUS.

Waar kan je T-Mobile aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel T-Mobile kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel T-Mobile?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel T-Mobile. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in T-Mobile?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van T-Mobile? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf T-Mobile

T-Mobile is een van de in totaal drie divisies de reus die Deutsche Telekom heet, dat het hoofdkantoor gevestigd heeft in Bonn. Bekende dochters van T-Mobile zijn onder meer  Ben, Hrvatski Telekom en T-Mobile Netherlands.
T-Mobile werd in 1999 afgesplitst van Deutsche Telekom en het heeft in Nederland in Den Haag een kantoor van waaruit de Nederlandse activiteiten georganiseerd worden. Na en zeer aarzelende start en serieuze problemen met het netwerk kan anno 2020 gesteld worden dat het in Nederland beschikt over het snelste mobiele datanetwerk, nog voor KPN en Tele 2.