Aandelen T. Rowe Price kopen

Wil je beleggen in T. Rowe Price aandelen? Op deze pagina kan je direct T. Rowe Price aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in T. Rowe Price. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel T. Rowe Price raadplegen. T. Rowe Price is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TROW.

Waar kan je T. Rowe Price aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel T. Rowe Price kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel T. Rowe Price?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel T. Rowe Price. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in T. Rowe Price?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van T. Rowe Price? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf T. Rowe Price

Rowe Price is een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf en staat met name bekend als investeringsbeheerder. Daarnaast biedt het adviesdiensten, accountbeheer en pensioenregelingen voor zowel de particulier, voor instellingen en financiële intermediairs.
Het staat als TROW genoteerd op de Nasdaq en het hoofdkantoor van T. Rowe Price is gevestigd in Baltimore, Maryland. Voor particulieren geldt het als hét adres voor persoonlijk beleggen en pensioenen, daarnaast zijn ook de institutionele beleggers kind aan huis. T. Rowe Price heeft kantoren in 47 landen en werd in 1937 opgericht door – uiteraard- Thomas Rowe Price Junior. Hij werd vooral bekend door zijn filosofie over beleggen met groeiaandelen.