Aandelen Tabcorp kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Tabcorp aandelen? Op deze pagina kan je direct Tabcorp aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tabcorp. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tabcorp raadplegen. Tabcorp is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TAH.CHA.

Waar kan je Tabcorp aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tabcorp kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Tabcorp?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tabcorp. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tabcorp?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tabcorp? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Tabcorp is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Tabcorp.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Tabcorp

Sterke punten Tabcorp

  • Diversificatie: Tabcorp heeft een divers bedrijfsmodel met activiteiten in gaming, weddenschappen en loterijen, wat de onderneming minder kwetsbaar maakt voor eventuele economische schommelingen.
  • Leidende positie: Tabcorp heeft een sterke positie in de Australische gokindustrie, met een marktaandeel van ongeveer 44%.
  • Stabiele inkomstenstroom: Loterijen en gokken hebben de neiging om stabiele inkomsten te genereren, waardoor Tabcorp een stabiele inkomstenstroom heeft.

Zwakke punten Tabcorp

  • Regelgevingsrisico: De gokindustrie is zeer gereguleerd, wat kan leiden tot veranderingen in de regelgeving die invloed hebben op de activiteiten van Tabcorp.
  • Concurrentie: Tabcorp opereert in een competitieve markt, met concurrenten als Crown Resorts en The Star Entertainment Group.
  • Covid-19 impact: De Covid-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de gaming en gokindustrie, en Tabcorp is hierdoor ook getroffen.

Over Tabcorp

Tabcorp is een leidend gediversifieerde gok- en entertainment groep.  Het is verreweg de grootste leverancier van loterijen, van het Bingo-achtige spel Keno en andere gok- en spelproducten en diensten van Australië  De aandelen staan genoteerd aan de ASX onder de vermelding TAH.

Hoofdzetel van Tabcorp staat in Melbourne. Daar werd het bedrijf in 1994 ook opgericht. Dochteronderneming is onder andere Sky Racing World Acctab Limited, ook een grote en bekende naam in het Australische.  Het bedrijf ging in 1994 naar de beurs. In de loop der jaren nam Tabcorp bedrijven als Star City Holding Ltd over en ging samen met Jupiter Limited, in het jaar 2000. 

aandeel tabcorp kopen

Wel of niet aandelen Tabcorp kopen?

Tabcorp is een bekende naam in de wereld van kansspelen en weddenschappen in Australië. Veel beleggers zijn geïnteresseerd in de vraag of ze wel of niet aandelen Tabcorp moeten kopen. In dit artikel bespreken we enkele punten die je in overweging moet nemen voordat je besluit om te investeren in dit bedrijf.

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de huidige prestaties van het bedrijf. Tabcorp heeft de afgelopen jaren te maken gehad met enkele uitdagingen, waaronder een afnemende omzet in de gokindustrie en concurrentie van online kansspelaanbieders. Het is daarom van belang om te kijken naar de toekomstplannen van het bedrijf en hoe zij zich zullen aanpassen aan deze uitdagingen.

Een ander aspect om te overwegen is de financiële gezondheid van het bedrijf. Tabcorp heeft een sterke balans en een gezonde kasstroom. Dit kan een goede basis zijn voor toekomstige groei en ontwikkeling. Het is echter belangrijk om te kijken naar de waardering van het bedrijf en of de huidige aandelenkoers wel een goede koop is.

Tot slot moet je ook rekening houden met de risico’s die gepaard gaan met het beleggen in aandelen. Het is belangrijk om te begrijpen dat beleggen in aandelen altijd risico’s met zich meebrengt, zoals marktrisico, bedrijfsrisico en valutarisico. Het is daarom verstandig om goed te diversifiëren en alleen te investeren wat je bereid bent te verliezen.

Al met al is de beslissing om te investeren in Tabcorp afhankelijk van jouw persoonlijke beleggingsdoelen en -strategie. Het is belangrijk om zorgvuldig onderzoek te doen en jezelf goed te informeren voordat je een beslissing maakt.