Aandelen Take-Two Interactive Software kopen

Wil je beleggen in Take-Two Interactive Software aandelen? Op deze pagina kan je direct Take-Two Interactive Software aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Take-Two Interactive Software. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Take-Two Interactive Software raadplegen. Take-Two Interactive Software is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TTWO.

Waar kan je Take-Two Interactive Software aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Take-Two Interactive Software kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Take-Two Interactive Software?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Take-Two Interactive Software. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Take-Two Interactive Software?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Take-Two Interactive Software? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Take Two Interactive Software

Take Two Interactive Software is een uitgever van computerspellen. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York terwijl het internationale hoofdkantoor in Engeland huisvest, in Windsor om precies te zijn. Het bedrijf is als TTWO genoteerd aan de Nasdaq.
Ryan Brant richtte Take Two Interactive in 1993 op in New York City. Het beschikt over onder meer de 2K Games, 2K Czech, 2K Marin en Hangar 13. Dit zijn studio’s in onder meer Novato, Brino, Quincy en Toronto.  Take Two is stabiel en biedt al jarenlang werk aan een kleine drieduizend werknemers.