Aandelen Takeda kopen

Wil je beleggen in Takeda aandelen? Op deze pagina kan je direct Takeda aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Takeda. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Takeda raadplegen. Takeda is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 4502.TY.

Waar kan je Takeda aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Takeda kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Takeda?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Takeda. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Takeda?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Takeda? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Takeda

Takeda is een zeer bekende Japanse multinational en een farmaceutische en biofarmaceutische onderneming. Het geldt als de grootste op het gebied van farmacie van heel Azië. Bovendien wordt het gerekend tot de twintig grootste farmaceutische bedrijven, wereldwijd, als daarbij gekeken wordt naar de specifiek de omzet.
Het hoofdkwartier van Takeda staat in de Japanse hoofdstad Tokio en oprichter van de onderneming is Chobei Takeda. Dochteronderneming van Takeda is Takeda Consumer Healthcare. De aandelen van Takeda staan onder de aanduiding 4501 genoteerd op de Tokyo Stock Exchange.