Aandelen TalkTalk Telecom kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in TalkTalk Telecom aandelen? Op deze pagina kan je direct TalkTalk Telecom aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in TalkTalk Telecom. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel TalkTalk Telecom raadplegen. TalkTalk Telecom is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TALK-L.

Waar kan je TalkTalk Telecom aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel TalkTalk Telecom kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel TalkTalk Telecom?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel TalkTalk Telecom. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in TalkTalk Telecom?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van TalkTalk Telecom? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in TalkTalk Telecom is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in TalkTalk Telecom.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Talk Talk Telecom

Sterke punten

  • Breedband- en telecomdiensten: Talk Talk Telecom biedt een breed scala aan breedband- en telecomdiensten aan, waaronder mobiele en vaste telefoonlijnen, breedbandinternet en televisie.
  • Goede klantenservice: Het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd voor klantenservice en biedt uitgebreide ondersteuning voor technische problemen en vragen.
  • Financiële prestaties: Talk Talk Telecom heeft in het verleden sterke financiële resultaten behaald en is blijven groeien en uitbreiden in de markt.

Zwakke punten

  • Concurrentie in de markt: Talk Talk Telecom opereert in een zeer competitieve markt en moet concurreren met gevestigde spelers en nieuwkomers die vergelijkbare diensten aanbieden.
  • Regelgevingsrisico’s: Het bedrijf is ook onderworpen aan regelgevingsrisico’s, aangezien de telecomindustrie sterk gereguleerd is en veranderingen in regelgeving invloed kunnen hebben op de prestaties van het bedrijf.
  • Kwetsbaarheid voor cyberaanvallen: Talk Talk Telecom heeft in het verleden te maken gehad met cyberaanvallen, wat heeft geleid tot verlies van klantgegevens en reputatieschade.

Over TalkTalk Telecom

Talk Talk Telecom biedt onder meer betaalde televisie, telecommunicatie, internettoegang, mobiele netwerken aan zowel bedrijven als aan de consument in het Verenigd Koninkrijk. De aandelen worden als TALK verhandeld op de Londense beurs.

Charles Dunstone richtte het bedrijf in 2003 op. Hoofdkantoor van Talk Talk Telecom vind je in het Engelse Leeds en Talk Talk Business en Tiscali UK Limited zijn bekende dochterondernemingen. De onderneming was aanvankelijk een dochterbedrijf van Carphone Warehouse. Ondertussen heeft het overigens besloten zich terug te trekken uit de mobiele telefonie en biedt het in dat kader geen contracten meer aan.

aandeel talk talk telecom kopen

Wel of niet aandelen Talk Talk Telecom kopen?

Als u op zoek bent naar aandelen om te kopen, dan is Talk Talk Telecom misschien iets voor u. Het Britse bedrijf biedt een breed scala aan breedband- en telecomdiensten aan, waaronder mobiele en vaste telefoonlijnen, breedbandinternet en televisie.

Sterke punten van Talk Talk Telecom zijn onder andere de goede klantenservice, de financiële prestaties van het bedrijf en het aanbod van een breed scala aan diensten. Bovendien heeft het bedrijf in het verleden sterke resultaten behaald en blijft het groeien en uitbreiden in de markt.

Er zijn echter ook zwakke punten om rekening mee te houden. Zo moet Talk Talk Telecom concurreren met gevestigde spelers en nieuwkomers die vergelijkbare diensten aanbieden. Het bedrijf is ook onderworpen aan regelgevingsrisico’s, aangezien de telecomindustrie sterk gereguleerd is. Bovendien is het bedrijf kwetsbaar voor cyberaanvallen, wat in het verleden heeft geleid tot verlies van klantgegevens en reputatieschade.

Als u overweegt om aandelen van Talk Talk Telecom te kopen, is het belangrijk om deze sterke en zwakke punten zorgvuldig af te wegen. Het is altijd verstandig om onafhankelijk onderzoek te doen en advies in te winnen van financiële experts voordat u investeert.