Aandelen TalkTalk Telecom kopen

Wil je beleggen in TalkTalk Telecom aandelen? Op deze pagina kan je direct TalkTalk Telecom aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in TalkTalk Telecom. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel TalkTalk Telecom raadplegen. TalkTalk Telecom is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TALK-L.

Waar kan je TalkTalk Telecom aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel TalkTalk Telecom kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel TalkTalk Telecom?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel TalkTalk Telecom. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in TalkTalk Telecom?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van TalkTalk Telecom? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in TalkTalk Telecom is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in TalkTalk Telecom.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over TalkTalk Telecom

Talk Talk Telecom biedt onder meer betaalde televisie, telecommunicatie, internettoegang, mobiele netwerken aan zowel bedrijven als aan de consument in het Verenigd Koninkrijk. De aandelen worden als TALK verhandeld op de Londense beurs.
Charles Dunstone richtte het bedrijf in 2003 op. Hoofdkantoor van Talk Talk Telecom vind je in het Engelse Leeds en Talk Talk Business en Tiscali UK Limited zijn bekende dochterondernemingen. De onderneming was aanvankelijk een dochterbedrijf van Carphone Warehouse. Ondertussen heeft het overigens besloten zich terug te trekken uit de mobiele telefonie en biedt het in dat kader geen contracten meer aan.