Aandelen Tandem Diabetes Care kopen

Wil je beleggen in Tandem Diabetes Care aandelen? Op deze pagina kan je direct Tandem Diabetes Care aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tandem Diabetes Care. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tandem Diabetes Care raadplegen. Tandem Diabetes Care is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TNDM.

Waar kan je Tandem Diabetes Care aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tandem Diabetes Care kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Tandem Diabetes Care?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tandem Diabetes Care. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tandem Diabetes Care?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tandem Diabetes Care? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Tandem Diabetes Care

Tandem Diabetes Care fabriceert medische hulpmiddelen en is met het hoofdkwartier gevestigd in San Diego. Het bedrijf ontwikkelt medische technologie die speciaal toegepast wordt bij de behandeling van diabetes. Nog specifieker worden de technologieën toegepast bij insuline-infusietherapie. Het bedrijf werd opgericht door een groep ingenieurs en omdat er sterke behoefte bleek aan een verbeterde manier om insuline te pompen, iets waarover veel diabetespatiënten klaagden.

De aandelen van Tandem Diabetes Care staan als TNDM genoteerd aan de Nasdaq. De onderneming werd in 2006 opgericht en geldt ondertussen ook als een Russell 2000 component.

aandeel tandem diabetis kopen