Aandelen Tanger Outlet kopen

Wil je beleggen in Tanger Outlet aandelen? Op deze pagina kan je direct Tanger Outlet aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tanger Outlet. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tanger Outlet raadplegen. Tanger Outlet is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SK.

Waar kan je Tanger Outlet aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tanger Outlet kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Tanger Outlet?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tanger Outlet. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tanger Outlet?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tanger Outlet? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Tanger Outlet

Tanger Outlet  geldt als een investeringsfonds voor onroerend goed. In Greensboro in de staat North Carolina staat het hoofdkwartier van waaruit de activiteiten gecoordineerd worden. Tanger Outlet investeert specifiek in winkelcentra met outletwinkels. Eind vorig jaar beschikte het over 32 winkelcentra, goed voor 12 miljoen vierkante meter winkelvloer en meer dan 2400 winkels.
De aandelen van Tanger Outlet worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als SKT. De onderneming werd in 1981 opgericht door – hoe kan het ook anders- Stanley Tanger. Van die beslissing heeft Tanger nooit een seconde spijt gehad.