Aandelen TAPESTRY kopen

Wil je beleggen in TAPESTRY aandelen? Op deze pagina kan je direct TAPESTRY aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in TAPESTRY. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel TAPESTRY raadplegen. TAPESTRY is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TPR.

Waar kan je TAPESTRY aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel TAPESTRY kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel TAPESTRY?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel TAPESTRY. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in TAPESTRY?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van TAPESTRY? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Tapestry

Tapestry is een bekende Amerikaanse multinational en kan het best omschreven als een holding in luxe mode. De oorspronkelijke naam van Tapestry is overigens Coach. Pas sinds oktober 2017 luistert de holding in luxe mode naar de naam Tapestry. Onder de naam TPR wordt Tapestry verhandeld op de NYSE.
Het bedrijf werd in 1941 opgericht en biedt mode voor mannen en vrouwen en daarnaast passende accessoires. Tapestry kan beschouwd worden als een toonaangevend design modehuis, een modehuis dat bovendien bekend staat om de geleverde kwaliteit en het geleverde vakmanschap, Tapestry biedt daarnaast een nieuwe kijk op luxe mode.