Aandelen Targa kopen

Wil je beleggen in Targa aandelen? Op deze pagina kan je direct Targa aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Targa. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Targa raadplegen. Targa is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TRGP.

Waar kan je Targa aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Targa kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Targa?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Targa. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Targa?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Targa? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Targa

Targa is een Fortune 500 bedrijf dat gevestigd is in 811 Louisiana. Aanvankelijk stond de onderneming bekend als Two Shell Plaza, dat met het hoofdkwartier gevestigd is in Houston, Texas.
Targa is een Midstream energiebedrijf en geldt als een van de grootste aanbieders van aardgas en aardgasvloeistoffen in Amerika. Het bedrijf is er al vanaf 2005 en bekende dochteronderneming van Targa is Targa Resources. De activiteiten van Targa concentreren zich voor het grootste deel rond de Gulf Coast, specifiek in het gebied rond Texas en Louisiana, al vinden niet alle werkzaamheden daar plaats.