Aandelen Targa kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Targa aandelen? Op deze pagina kan je direct Targa aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Targa. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Targa raadplegen. Targa is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TRGP.

Waar kan je Targa aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Targa kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Targa?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Targa. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Targa?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Targa? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Targa

Sterke punten Targa

 • Diversificatie in de energie-industrie: Targa heeft een diversificatie in de energie-industrie en biedt diensten op het gebied van midstream energie, wat zorgt voor stabiliteit en groeimogelijkheden.
 • Strategische ligging van activa: Het bedrijf heeft strategisch gelegen activa, zoals pijpleidingen en opslagfaciliteiten, die het mogelijk maken om te profiteren van de groeiende energiebehoeften.
 • Stabiele kasstroomgeneratie: Targa genereert stabiele kasstromen door langetermijncontracten en strategische partnerschappen in de energie-industrie.
 • Focus op duurzaamheid en milieubescherming: Targa zet zich in voor duurzaamheid en milieubescherming door middel van verantwoord beheer van hulpbronnen en investeringen in schone energie.

Zwakke punten Targa

 • Afhankelijkheid van energieprijzen: De prestaties van Targa zijn sterk afhankelijk van de prijzen van energieproducten, die onderhevig zijn aan volatiliteit op de markt.
 • Regelgevingsrisico’s: Als actief in de energie-industrie is Targa onderhevig aan strenge regelgeving en beleidsveranderingen die de bedrijfsvoering kunnen beïnvloeden.
 • Concurrentie in de sector: Targa opereert in een competitieve sector met andere spelers die vergelijkbare diensten aanbieden, wat druk kan uitoefenen op de winstmarges.
 • Invloed van milieubeleid: Veranderingen in milieubeleid en de verschuiving naar schone energie kunnen van invloed zijn op de vraag naar bepaalde energieproducten en diensten van Targa.

Over Targa

Targa is een Fortune 500 bedrijf dat gevestigd is in 811 Louisiana. Aanvankelijk stond de onderneming bekend als Two Shell Plaza, dat met het hoofdkwartier gevestigd is in Houston, Texas.

Targa is een Midstream energiebedrijf en geldt als een van de grootste aanbieders van aardgas en aardgasvloeistoffen in Amerika. Het bedrijf is er al vanaf 2005 en bekende dochteronderneming van Targa is Targa Resources. De activiteiten van Targa concentreren zich voor het grootste deel rond de Gulf Coast, specifiek in het gebied rond Texas en Louisiana, al vinden niet alle werkzaamheden daar plaats.

Targa

Wel of niet aandelen Targa kopen?

Als je overweegt om aandelen Targa te kopen, is het belangrijk om de voor- en nadelen zorgvuldig af te wegen. Targa is een bedrijf dat zich richt op midstream-activiteiten in de energiesector, zoals opslag, transport en verwerking van olie en gas.

Een positief aspect van Targa is de geografische diversificatie van zijn activiteiten. Het bedrijf is actief in verschillende regio’s, wat kan helpen om risico’s te spreiden en groeikansen te benutten. Bovendien heeft Targa een geïntegreerd bedrijfsmodel dat de hele waardeketen bestrijkt, wat operationele efficiëntie kan opleveren.

Aan de andere kant moet je rekening houden met enkele mogelijke nadelen. Targa is sterk afhankelijk van de prestaties van de energiesector. Schommelingen in olie- en gasprijzen, geopolitieke risico’s en veranderende regelgeving kunnen de financiële prestaties beïnvloeden.

Ook is het belangrijk om te weten dat de energiesector volatiel kan zijn. Economische omstandigheden, geopolitieke gebeurtenissen en vraag- en aanbodverhoudingen kunnen de vraag naar de diensten van Targa beïnvloeden.

Bij het nemen van een beslissing over het kopen van aandelen Targa is het verstandig om goed onderzoek te doen en de risico’s te begrijpen. Het kan ook nuttig zijn om advies in te winnen bij een financieel adviseur.