Aandelen Target kopen

Wil je beleggen in Target aandelen? Op deze pagina kan je direct Target aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Target. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Target raadplegen. Target is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TGT.

Waar kan je Target aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Target kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Target?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Target. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Target?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Target? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Target

Target is een zeer bekende warenhuisketen met Amerikaanse roots. In 1902 werd het bedrijf opgericht als Dayton Dry Goods en tegenwoordig geldt het na Walmart als de een na grootste winkelketen die de Verenigde Staten rijk is.
Het hoofdkwartier van Target is te vinden in Minneapolis. In 1962 werd de eerste Target winkel geopend, gevolgd door ook een aantal ‘Super Target’ winkels, de wat grotere winkels. Behalve in Amerika is Target eveneens in Canada actief. In principe richt Target zich op een wat hoger segment dan Walmart doet. De naam Target is afgeleid van het logo, een cirkel in de kleuren rood en wit die sterk doet denken aan een schietschijf, een target dus.