Aandelen Tate & Lyle kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Tate & Lyle aandelen? Op deze pagina kan je direct Tate & Lyle aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tate & Lyle. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tate & Lyle raadplegen. Tate & Lyle is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TATE-L.

Waar kan je Tate & Lyle aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tate & Lyle kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Tate & Lyle?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tate & Lyle. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tate & Lyle?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tate & Lyle? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Tate & Lyle is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Tate & Lyle.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Tate & Lyle

Sterke punten

  • Sterke positie in de voedingsindustrie: Tate & Lyle heeft een sterke positie in de voedingsindustrie en is actief in verschillende markten.
  • Goed dividendrendement: Het bedrijf biedt momenteel een goed dividendrendement, wat beleggers een goed rendement op hun investering kan opleveren.
  • Goede reputatie: Tate & Lyle heeft een goede reputatie opgebouwd in de voedingsindustrie.

Zwakke punten

  • Toenemende concurrentie: Het bedrijf heeft te maken met toenemende concurrentie, wat kan leiden tot lagere winsten en minder rendement voor beleggers.
  • Veranderingen in de vraag van consumenten: Tate & Lyle kan te maken krijgen met veranderingen in de vraag van consumenten, wat kan leiden tot uitdagingen voor het bedrijf.

Over Tate & Lyle

Tate & Lyle is een vooraanstaand leverancier van ingrediënten. Behalve dat levert het ook dranken aan industriële markten. Dat is best bijzonder, Tate & Lyle was in eerste instantie namelijk een suikerraffinage. Vanaf de jaren zeventig werd er gediversifieerd en in 2012 werd zelfs afstand genomen van het suikerbedrijf.

De aandelen van Tate & Lyle worden op de beurs in Londen verhandeld als TATE. Grondlegger van de succesvolle onderneming is Abram Lyle. De meest bekende dochterondernemingen van Tate & Lyle zijn G.C. Hahn & Co en Stabilisierungstechnik GmbH.

aandeel tate and lyle kopen

Wel of niet aandelen Tate & Lyle kopen?

Als je overweegt om te beleggen in aandelen, kan het lastig zijn om te bepalen welke aandelen de moeite waard zijn om te kopen. Tate & Lyle is een bedrijf dat zich richt op de productie van voedingsingrediënten en zoetstoffen. Maar is het verstandig om deze aandelen te kopen? Hieronder bespreken we enkele voor- en nadelen.

Een voordeel van het kopen van aandelen van Tate & Lyle is dat het bedrijf een sterke positie heeft in de voedingsindustrie. Het bedrijf is actief in verschillende markten en heeft een goede reputatie opgebouwd. Bovendien heeft Tate & Lyle een goed dividendrendement, wat betekent dat beleggers een goed rendement op hun investering kunnen behalen.

Een potentieel nadeel van het kopen van aandelen van Tate & Lyle is dat het bedrijf te maken heeft met een toenemende concurrentie en veranderingen in de vraag van consumenten. Dit kan op korte termijn leiden tot lagere winsten en minder rendement voor beleggers.

Over het algemeen lijkt Tate & Lyle een solide keuze te zijn voor beleggers die op zoek zijn naar een bedrijf met een sterke positie in de voedingsindustrie en een goed dividendrendement. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de uitdagingen waarmee het bedrijf momenteel wordt geconfronteerd. Zoals altijd is het belangrijk om uw eigen onderzoek te doen en advies in te winnen voordat u besluit om te investeren.