Aandelen Tate & Lyle kopen

Wil je beleggen in Tate & Lyle aandelen? Op deze pagina kan je direct Tate & Lyle aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tate & Lyle. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tate & Lyle raadplegen. Tate & Lyle is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TATE-L.

Waar kan je Tate & Lyle aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tate & Lyle kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Tate & Lyle?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tate & Lyle. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tate & Lyle?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tate & Lyle? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Tate & Lyle is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Tate & Lyle.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Tate & Lyle

Tate & Lyle is een vooraanstaand leverancier van ingrediënten. Behalve dat levert het ook dranken aan industriële markten. Dat is best bijzonder, Tate & Lyle was in eerste instantie namelijk een suikerraffinage. Vanaf de jaren zeventig werd er gediversifieerd en in 2012 werd zelfs afstand genomen van het suikerbedrijf.
De aandelen van Tate & Lyle worden op de beurs in Londen verhandeld als TATE. Grondlegger van de succesvolle onderneming is Abram Lyle. De meest bekende dochterondernemingen van Tate & Lyle zijn G.C. Hahn & Co en Stabilisierungstechnik GmbH.