Aandelen Tauron kopen

Wil je beleggen in Tauron aandelen? Op deze pagina kan je direct Tauron aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tauron. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tauron raadplegen. Tauron is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TPE:WSE.

Waar kan je Tauron aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tauron kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Tauron?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tauron. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tauron?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tauron? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Tauron is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Tauron.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Tauron

Tauron is een Poolse energieleverancier die gevestigd in is in het zuiden van Polen. Er kan gesteld worden dat de Tauron groep zich bezighoudt met alles wat met de energiemarkt te maken heeft; dus van mijnbouw tot productie en zowel distributie als verkoop van elektriciteit en uiteraard ook warmte.
De aandelen van Tauron worden als TPE verhandeld op de WSE de Warschau Stock Exchange Tauron is overigens met het hoofdkwartier gevestigd in Katowice en werd opgericht n 200. Het Ministry of State Treasury of Poland geldt als de oprichter van de onderneming. Bekende dochter is Tauron Wytwarzoie.