Aandelen Taylor Wimpey kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Taylor Wimpey aandelen? Op deze pagina kan je direct Taylor Wimpey aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Taylor Wimpey. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Taylor Wimpey raadplegen. Taylor Wimpey is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TW-L.

Waar kan je Taylor Wimpey aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Taylor Wimpey kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Taylor Wimpey?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Taylor Wimpey. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Taylor Wimpey?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Taylor Wimpey? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Taylor Wimpey is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Taylor Wimpey.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Taylor Wimpey

Taylor Wimpey is een van de grootste Britse woningbouwverenigingen. Het bedrijf staat als TW genoteerd aan de Londen Stock Exchange en is bovendien een FTSE 100 component. In High Wycombe staat het hoofdkantoor van het bedrijf. Het bedrijf werd opgericht door Francis en Baron Taylor of Hadfield.

Taylor Wimpey ontstond pas in 2007 na een fusie tussen Taylor Woodrow en George Wimpey. Francis Taylor was al in 1921 zijn bedrijf begonnen. Hij was toen overigens nog slechts 16 jaar oud. Ondertussen is Wainhomes Limited een bekende dochteronderneming van Taylor Wimpey.

aandeel taylor wimpey kopen