Aandelen TCF Financial kopen

Wil je beleggen in TCF Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct TCF Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in TCF Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel TCF Financial raadplegen. TCF Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TCF.

Waar kan je TCF Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel TCF Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel TCF Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel TCF Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in TCF Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van TCF Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over TCF Financial

TFC Financial is een nationale bankholding gevestigd in Wayzata, Minnesota dat werd aangekocht door Chemical Finance Corporation. Door de overname ontstond de naam TCF Financial. De aandelen staan op de Nasdaq genoteerd als TCF. De bankholding is ook actief in leasing en biedt financiering van auto’s onder de naam Gateway One Lending.
TCF Financial is met het hoofdkwartier gevestigd in Detroit, Michigan en de voorloper werd al opgericht in 1923. Bekende dochteronderneming is TCF Bank en TCF Inventory Finance. De bankholding richt zich wat betreft de activiteiten vooral op Minnesota, Illinois, Michigan, Colorado, Indiana en Arizona.