Aandelen TCF Financial kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in TCF Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct TCF Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in TCF Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel TCF Financial raadplegen. TCF Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TCF.

Waar kan je TCF Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel TCF Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel TCF Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel TCF Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in TCF Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van TCF Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse TCF Financial

Sterke punten TCF Financial:

 • Solide financiële positie: TCF Financial heeft een sterke financiële basis, met gezonde balanscijfers en solvabiliteit.
 • Breed scala aan financiële diensten: Het bedrijf biedt een breed scala aan bank- en financiële diensten, waaronder leningen, spaarrekeningen en zakelijke bankoplossingen.
 • Groot klantenbestand: TCF Financial heeft een groot en gevarieerd klantenbestand, variërend van particuliere klanten tot zakelijke klanten.
 • Geografische diversificatie: Het bedrijf is geografisch gediversifieerd, met vestigingen en klanten in verschillende regio’s, waardoor het profiteert van regionale economische groei.

Zwakke punten TCF Financial:

 • Concurrentie: TCF Financial opereert in een competitieve markt met andere grote spelers in de bank- en financiële sector.
 • Rentabiliteit: De rentabiliteit van TCF Financial kan worden beïnvloed door factoren zoals rentetarieven, economische omstandigheden en marktvolatiliteit.
 • Regelgevingsrisico’s: Als financiële instelling is TCF Financial onderhevig aan strikte regelgeving en toezicht, wat gepaard kan gaan met compliance- en operationele risico’s.
 • Technologische veranderingen: De opkomst van fintech-bedrijven en technologische innovaties in de financiële sector vormen uitdagingen en kansen voor TCF Financial.

Over TCF Financial

TFC Financial is een nationale bankholding gevestigd in Wayzata, Minnesota dat werd aangekocht door Chemical Finance Corporation. Door de overname ontstond de naam TCF Financial. De aandelen staan op de Nasdaq genoteerd als TCF. De bankholding is ook actief in leasing en biedt financiering van auto’s onder de naam Gateway One Lending.

TCF Financial is met het hoofdkwartier gevestigd in Detroit, Michigan en de voorloper werd al opgericht in 1923. Bekende dochteronderneming is TCF Bank en TCF Inventory Finance. De bankholding richt zich wat betreft de activiteiten vooral op Minnesota, Illinois, Michigan, Colorado, Indiana en Arizona.

TCF Financial

Wel of niet aandelen TCF Financial kopen?

TCF Financial is een Amerikaanse bank die opereert op de financiële markten. Maar is het de moeite waard om aandelen van TCF Financial te kopen? Laten we eens kijken.

TCF Financial heeft een solide reputatie opgebouwd in de financiële sector en heeft een sterke aanwezigheid in de Verenigde Staten. De bank biedt een breed scala aan diensten, waaronder bankieren, hypotheken en leningen. Dit diversificatie-aspect kan aantrekkelijk zijn voor investeerders.

Bovendien heeft TCF Financial in het verleden consistente winstcijfers laten zien en heeft het een goede financiële positie. Dit kan een positief signaal zijn voor beleggers die op zoek zijn naar stabiele rendementen op hun investeringen.

Natuurlijk zijn er altijd risico’s verbonden aan het kopen van aandelen, en het is belangrijk om uw eigen onderzoek te doen voordat u een beslissing neemt. Het is verstandig om de prestaties van TCF Financial op de markt te volgen en te kijken naar factoren zoals economische trends en regelgevingsveranderingen die van invloed kunnen zijn op de financiële sector.

Over het algemeen kan het kopen van aandelen van TCF Financial een interessante optie zijn voor beleggers die op zoek zijn naar een gevestigde bank met een goede financiële positie. Maar zoals altijd is het belangrijk om uw eigen risicobereidheid en beleggingsdoelen in overweging te nemen voordat u een beslissing neemt.