Aandelen TD Ameritrade kopen

Wil je beleggen in TD Ameritrade aandelen? Op deze pagina kan je direct TD Ameritrade aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in TD Ameritrade. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel TD Ameritrade raadplegen. TD Ameritrade is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AMTD.

Waar kan je TD Ameritrade aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel TD Ameritrade kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel TD Ameritrade?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel TD Ameritrade. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in TD Ameritrade?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van TD Ameritrade? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf TD Ameritrade

TD Ameritrade is een Amerikaanse makelaar. Het biedt een elektrisch handelsplatform voor het handelen in financiële activa waaronder uiteraard ook gewone aandelen, preferente aandelen en futures contractions.
TD Ameritrade verhandelt op de beurs fondsen, opties, cryptocurrency, beleggingsfondsen en vastrentende beleggingen. Het bedrijf staat aan de Nasdaq genoteerd onder de naam AMTD. Hoofdkantoor van TS Ameritrade is gevestigd in Omaha, Nebraska en het bedrijf werd gesticht door Joe Ricketts en is met name in Southlake en St.Louis actief. TD Ameritrade werd in 2019 volledig overgenomen door de Charles Schwab Corporation.