Aandelen Te Connectivity kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Te Connectivity aandelen? Op deze pagina kan je direct Te Connectivity aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Te Connectivity. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Te Connectivity raadplegen. Te Connectivity is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TEL.

Waar kan je Te Connectivity aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Te Connectivity kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Te Connectivity?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Te Connectivity. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Te Connectivity?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Te Connectivity? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Te Connectivity is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Te Connectivity.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over TE Connectivity

TE Connectivity is een in Zwitserland gevestigd technologiebedrijf dat zowel connectiviteits en sensorproducten ontwerp en produceert. Dat doet het voor zogenaamde veeleisende omgevingen en voor verschillende takken van industrie. Aandelen worden verhandeld als TEL op de New York Stock Exchange. Hoofdkantoor van TE Conectivity vind je in Schaffhausen.

Het bedrijf werd in 2007 opgericht en een bekende dochter is Measurement Specialities. Het levert de producten aan onder meer de autowereld en bovendien levert het producten aan de lucht- en ruimtevaart, defensie en ook de medische wereld. Het bedrijf heeft achtduizend ingenieurs in dienst en klanten in meer dan 140 landen.

aandeel te connectivity kopen