Aandelen Technicolor kopen

Wil je beleggen in Technicolor aandelen? Op deze pagina kan je direct Technicolor aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Technicolor. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Technicolor raadplegen. Technicolor is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TCH.PA.

Waar kan je Technicolor aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Technicolor kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Technicolor?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Technicolor. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Technicolor?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Technicolor? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Technicolor is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Technicolor.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Technicolor

Technicolor is een Franse elektronica mediaconcern. De aandelen worden verhandeld op de Euronext aandelen beurs in Parijs. Het hoofdkantoor vind je in Issy-les-Moi Moulineaux. Technicolor is eigenaar van de bekende merknaam RCA, niet die van Sony uiteraard. De aandelen worden overigens onder de aanduiding TCN verhandeld.
 
Technicolor werd opgericht als General Electric in het jaar 1893. Moving Picture Company is een bekende dochteronderneming. Het bedrijf fuseerde en ging de afgelopen jaren talloze keren samen met andere bedrijven om uiteindelijk uit te groeien tot een solide bedrijf. Thomson koos in 2010 om verder te gaan als Technicolor.