Aandelen TechnipFMC kopen

Wil je beleggen in TechnipFMC aandelen? Op deze pagina kan je direct TechnipFMC aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in TechnipFMC. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel TechnipFMC raadplegen. TechnipFMC is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FTI.

Waar kan je TechnipFMC aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel TechnipFMC kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel TechnipFMC?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel TechnipFMC. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in TechnipFMC?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van TechnipFMC? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over TechnipFMC

TechnipFMC is een olie- en gasbedrijf dat complete levenscyclusdiensten voor projecten kan leveren aan vooral de energie-industrie. In zijn branche behoort het bedrijf bij de dertig beste en grootste ter wereld, althans volgens de expert die Engineering News Record heet.
De aandelen TechnipFMC worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als FTI en het hoofdkantoor van de onderneming vind je in het Engelse Londen. Het bedrijf is er vanaf 2017 en dochterondernemingen zijn FMC Technologies en Technip Energies. Door het samengaan van Technip en FMC in 2017 kreeg het bedrijf meteen een beurswaarde van samen 13 miljard dollar.