Aandelen Teck Resources kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Teck Resources aandelen? Op deze pagina kan je direct Teck Resources aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Teck Resources. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Teck Resources raadplegen. Teck Resources is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TECK.

Waar kan je Teck Resources aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Teck Resources kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Teck Resources?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Teck Resources. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Teck Resources?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Teck Resources? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Teck Resources is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Teck Resources.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Teck Resources

Teck Resources is een specialist in zowel koper, zink, staalproducten en energie. Teck geldt als het grootste gediversifieerde hulpbronnen bedrijf en het produceert met name mineralen die belangrijk zijn voor de kwaliteit van je leven. Daarnaast geldt Teck Resources als een leider in duurzaamheid.

Teck voorziet in stroom en technologie en staat voor een verantwoorde ontwikkeling van hulpbronnen. Het is daarnaast gericht op duurzaam opereren. Bij alles wat Teck Resources doet moet gezondheid en veiligheid gewaarborgd zijn.  Het hoofdkantoor van Teck Resources staat in Vancouver en de aandelen staan onder meer genoteerd op de NYSE en op de Toronto Stock Exchange. 

aandeel teck resources kopen