Aandelen Tecnicas Reunidas kopen

Wil je beleggen in Tecnicas Reunidas aandelen? Op deze pagina kan je direct Tecnicas Reunidas aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tecnicas Reunidas. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tecnicas Reunidas raadplegen. Tecnicas Reunidas is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TRE.E.

Waar kan je Tecnicas Reunidas aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tecnicas Reunidas kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Tecnicas Reunidas?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tecnicas Reunidas. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tecnicas Reunidas?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tecnicas Reunidas? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Tecnicas Reunidas is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Tecnicas Reunidas.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Tecnicas Reunidas

Tecnical Reunidas wordt ook wel kortweg omschreven als TRSA. Het is een wat men ook wel een algemene aannemer noemt die met name bezig is met het construeren en de inkoop van industriële en energiecentrales en dat specifiek in de olie- en in de gassector.
Tecnicas Reunidas doet het in alle opzichten goed en staat sinds het jaar 2000 genoteerd met de aandelen op de Spaanse large cap IBEX 35 aandelenindex. De aandelen staan verder genoteerd op de beurs in Madrid en dat onder de noemer TRE. In Madrid staat het hoofdkwartier en bekende dochteronderneming is Tecnical Reunidas Construction y Montaj.