Aandelen Telecom Italia kopen

Wil je beleggen in Telecom Italia aandelen? Op deze pagina kan je direct Telecom Italia aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Telecom Italia. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Telecom Italia raadplegen. Telecom Italia is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TIT-I.

Waar kan je Telecom Italia aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Telecom Italia kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Telecom Italia?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Telecom Italia. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Telecom Italia?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Telecom Italia? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Telecom Italia is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Telecom Italia.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Telecom Italia

Telecom Italia wordt ook wel TIM genoemd en is een Italiaans telecommunicatiebedrijf. In Rome staat de hoofdzetel van TIM, zoals het ook aan belangrijk kantoor heeft in Milaan. Telecom Italia biedt telefonie, mobiele diensten en DSL-datadiensten.
Telecom Italia is de grootste Leverancier van het land binnen dit segment als gekeken wordt naar de inkomsten die het bedrijf geniet en als gekeken wordt naar het aantal abonnees. De aandelen worden verhandeld op de Borsa Italia als TOT. Overigens werd het bedrijf in 1994 opgericht in Turijn, Viverdi is tegenwoordig samen met Cassa Depositi e Prestiti eigenaar van Telecom Italia.