Aandelen Telefonica kopen

Wil je beleggen in Telefonica aandelen? Op deze pagina kan je direct Telefonica aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Telefonica. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Telefonica raadplegen. Telefonica is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TEF.E.

Waar kan je Telefonica aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Telefonica kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Telefonica?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Telefonica. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Telefonica?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Telefonica? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Telefonica is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Telefonica.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Telefonica

Heel lang had Telefonica het alleenrecht als het gaat om telefonie in heel Spanje. Dit hield op in 1997 toen het bedrijf geprivatiseerd werd en het alleenrecht niet langer aan de orde was. Op de beurs worden de aandelen van de telefoniegigant verhandeld als TEF. Telefonica is actief vanaf 1924 toen het in Madrid opgericht werd.
Bekende dochteronderneming is Movistar als ook O2 en Telefonica Vivo. Telefonica was in eigendom van de ITT Corporation en de Spaanse regering, tot het jaar 1998. Nu is het in eigendom van Free Float.