Aandelen Telenet kopen

Wil je beleggen in Telenet aandelen? Op deze pagina kan je direct Telenet aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Telenet. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Telenet raadplegen. Telenet is een aandeel uit België. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Brussels Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TNET.BR.

Waar kan je Telenet aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Telenet kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Telenet?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Telenet. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Telenet?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Telenet? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Telenet is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Telenet.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Telenet

Telenet geniet bekendheid als aanbieder van digitale televisie, breedband internet, vaste telefonie via de kabel en ook mobiele telefonie. Het bedrijf heeft de wortels liggen in het Belgische Mechelen maar tegenwoordig staat het hoofdkantoor in Brussel. 
Telenet wordt beschouwd als tegenhanger van het Waalse VOO. Bekende dochteronderneming is Base en ook Telenet BidCo. Telenet heeft de Mechelse roots nooit verloochent en is al jarenlang hoofdsponsor van voetbalclub KV Mechelen en de basketbalclub Antwerp Giants. Telenet is voor de helft eigenaar van  van de Amerikaanse telecomaanbieder Liberty Global.  Het biedt overigens ook ICT diensten aan professionals. Dat doet het behalve in België ook in Luxemburg.