Aandelen Telenor kopen

Wil je beleggen in Telenor aandelen? Op deze pagina kan je direct Telenor aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Telenor. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Telenor raadplegen. Telenor is een aandeel uit Noorwegen. Het aandeel wordt verhandeld in NOK aan de Oslo Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TOL.OL.

Waar kan je Telenor aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Telenor kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met NOK 40 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Telenor?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Telenor. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Telenor?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Telenor? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Telenor is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Telenor.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Telenor

Telenor is een bekende multinationale telecommunicatieonderneming. Eigenaar van het bedrijf is de Noorse staat. Het hoofdkwartier is gevestigd in Farneby, Baerum. Dit ligt op steenworp afstand van Oslo.
Telenor is een grote speler en geldt als een van de grootste bedrijven in deze branche die de wereld rijk is. Telenor richt zich met name op Scandinavië en ook Azië. Ondertussen worden de aandelen van de onderneming verhandeld op de beurs onder de aanduiding TELNY. Telenor werd ook opgericht door de regering in Noorwegen en het heeft in Canal Digital een zeer bekende dochteronderneming.