Aandelen Teleperformance kopen

Wil je beleggen in Teleperformance aandelen? Op deze pagina kan je direct Teleperformance aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Teleperformance. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Teleperformance raadplegen. Teleperformance is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TEP.PA.

Waar kan je Teleperformance aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Teleperformance kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Teleperformance?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Teleperformance. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Teleperformance?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Teleperformance? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Teleperformance is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Teleperformance.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Teleperformance

Teleperformance is een zeer bekend Frans omnichannel bedrijf. Het biedt onder meer klantacquisitie, klantenservice, technische ondersteuning,  sociale media en incasso, om slechts een aantal diensten van Teleperformance te benoemen. Dat doet het overigens wereldwijd. Teleperformance heeft ondertussen al 460 contactcenters in tachtig landen en bedient zelfs al mensen in 170 verschillende landen.
 
De aandelen van Teleperformance worden onder de noemer TEP verhandeld  op de Euronext aandelenbeurs in Parijs. Teleperformance is overigens opgericht door Daniel Julien. Teleperformance USA is een vooraanstaande en een zeer belangrijke dochter van de onderneming.