Aandelen Telia Company (FI) kopen

Wil je beleggen in Telia Company (FI) aandelen? Op deze pagina kan je direct Telia Company (FI) aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Telia Company (FI). Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Telia Company (FI) raadplegen. Telia Company (FI) is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TELIA1.HE.

Wat is de actuele koers van het aandeel Telia Company (FI)?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Telia Company (FI). Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Telia Company (FI)?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Telia Company (FI)? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Telia Company (FI) is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Telia Company (FI).

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Telia Company (FI) aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Telia Company (FI) kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum