Aandelen Telstra kopen

Wil je beleggen in Telstra aandelen? Op deze pagina kan je direct Telstra aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Telstra. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Telstra raadplegen. Telstra is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TLS.CHA.

Waar kan je Telstra aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Telstra kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Telstra?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Telstra. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Telstra?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Telstra? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Telstra is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Telstra.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Telstra

Telstra is het grootste telecommunicatiebedrijf dat Australië rijk is. Het houdt zich in essentie vooral bezig met het bouwen en exploiteren van telecommunicatienetwerken en levert diensten aan in de vorm van onder andere vaste en mobiele telefonie.  Daarnaast is het aanbieder van betaal-tv en internet toegang. 
Het hoofdkantoor van Telstra staat in het Australische Melbourne en bekende dochters van Telstra zijn  Foxtel, Pacnet, Muru-D en Ooyala. De dochters doen onder andere in software speciaal ontwikkeld voor de gezondheidszorg. In de periode van 1997 tot 2011 waren de aandelen van Telstra overigens in handen van de staat. Later zijn die in drie verschillende gedeelten verkocht.