Aandelen TELUS kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in TELUS aandelen? Op deze pagina kan je direct TELUS aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in TELUS. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel TELUS raadplegen. TELUS is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TU.

Waar kan je TELUS aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel TELUS kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel TELUS?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel TELUS. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in TELUS?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van TELUS? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in TELUS is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in TELUS.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Telus

Telus is een volle dochtermaatschappij van Telus Corporation, een Canadees nationaal telecommunicatiebedrijf. Het biedt een breed scala aan diensten en telecommunicatie producten en diensten zoals bijvoorbeeld internettoegang, spraak, amusement video, gezondheidszorg, video en IPTV-televisie. Voor de mobiele diensten maakt Tellus gebruik van netwerken die HSPA+ en LTE gebruiken op de reguliere draadloze netwerken. 

De aandelen van Telus worden als T verhandeld op de Toronto Stock Exchange.  De hoofdzetel van Tellus staat in het Canadese Vancouver en twee van de bekendste dichters van Tellus zijn Koodoo Mobile en Telus Mobility.

aandeel telus kopen