Aandelen Temenos kopen

Wil je beleggen in Temenos aandelen? Op deze pagina kan je direct Temenos aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Temenos. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Temenos raadplegen. Temenos is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TEMN.VX.

Waar kan je Temenos aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Temenos kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Temenos?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Temenos. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Temenos?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Temenos? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Temenos is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Temenos.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Temenos

Het internationaal opererende Temenos levert bedrijfssoftware en financiële diensten. Het bedrijf wordt aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in het Zwitserse Geneve. Temenos werd opgericht in 1993, de aandelen van de onderneming zijn vanaf 2001 te koop op de Zwitserse beurs onder de noemer TEMN. Bekende dochterondernemingen zijn Kony en de IGEFO Group.
Temenos levert onder andere banksoftwaresystemen aan onder meer particuliere, zakelijke en gemeenschapsbanken. Het heeft ondertussen al 67 kantoren in 40 verschillende landen en bedient het zeker drieduizend financiële instellingen. Temenos claimt dat de top van het bankwezen gebruik maakt van de softwaresystemen.