Aandelen Tenaris kopen

Wil je beleggen in Tenaris aandelen? Op deze pagina kan je direct Tenaris aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tenaris. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tenaris raadplegen. Tenaris is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TS.

Waar kan je Tenaris aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tenaris kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Tenaris?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tenaris. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tenaris?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tenaris? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Tenaris

Tenaris is wereldwijd actief en levert stalen buizen en aanverwante producten en diensten. Deze producten worden met name in de energiesector gebruikt. Tenaris is actief in een wereld van staal, techniek, constructie en industriële uitrusting.
Tenaris houdt hoofdkantoor in Luxemburg en staat speciaal bekend als de leverancier van gelaste stalen buizen voor gasleidingen in Zuid Amerika. Tenaris heeft ondertussen filialen in onder meer Argentinië, Brazilië, Canada, China, Columbia, Italië en ook Mexico. CEO van Tenaris is Paolo Rocco en nog steeds heeft het bedrijf expansiedrift. Zo werd vorig jaar nog IPSCO Tubulars overgenomen van de Russische staalproducent OAO TMU.