Aandelen Tencent Music Entertainment kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Tencent Music Entertainment aandelen? Op deze pagina kan je direct Tencent Music Entertainment aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tencent Music Entertainment. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tencent Music Entertainment raadplegen. Tencent Music Entertainment is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TME.

Waar kan je Tencent Music Entertainment aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tencent Music Entertainment kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Tencent Music Entertainment?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tencent Music Entertainment. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tencent Music Entertainment?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tencent Music Entertainment? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Tencent Music Entertainment

Tencent Music Entertainment staat bekend om het ontwikkelen van muziek streaming diensten, speciaal voor de markt in China. De onderneming is een joint venture van Spotify en Tencent. De onderneming heeft applicaties als QQ Music, Kugou en Kuwo en ondertussen gebruiken zo’n 700 miljoen gebruikers het platform, waarvan 120 miljoen betalende abonnees.

De aandelen van de onderneming worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als TME. Het hoofdkwartier van het in 2016 opgerichte bedrijf staat in Narshan, in het Chinese Shenzhen. Dochteronderneming is Tencent Music Entertainment Hong Kong, moedermaatschappij is Tencent Holdings Limited.

aandeel tencent music entertainment kopen