Aandelen Tencent kopen

Wil je beleggen in Tencent aandelen? Op deze pagina kan je direct Tencent aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tencent. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tencent raadplegen. Tencent is een aandeel uit China. Het aandeel wordt verhandeld in Renminbi aan de Shanghai Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0700.HK.

Waar kan je Tencent aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tencent kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
Gratis trackers voor China
0,2% met CHN 50,00 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Tencent?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tencent. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tencent?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tencent? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Tencent is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Tencent.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Tencent

Tencent is een Chinees technologiebedrijf en het geldt als de op drie na grootste internetbedrijf ter wereld. Het hoeft slechts Google, Amazon en eBay voor laten gaan, De aandelen van Tencent worden als 0700 op de beurs van Hong Kong, Het bedrijf werd opgericht in 1998. 
Het hoofdkantoor van Tencent staat in Shenzhen, officieel staat de onderneming geregistreerd op de Kaaimaneilanden.  In 2015  kwam de omzet voor de eerste keer boven de 100 miljard. Vier jaar later was het al 377 miljard overigens. Van de omzet is overigens meer dan de helft afkomstig van de Value Added Services.