Aandelen Tenet Healthcare kopen

Wil je beleggen in Tenet Healthcare aandelen? Op deze pagina kan je direct Tenet Healthcare aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tenet Healthcare. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tenet Healthcare raadplegen. Tenet Healthcare is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool THC.

Waar kan je Tenet Healthcare aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tenet Healthcare kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Tenet Healthcare?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tenet Healthcare. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tenet Healthcare?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tenet Healthcare? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Tenet Healthcare

Tenet Healthcare is een multinational en een Fortune 500 bedrijf. Het houdt zich vooral bezig met de gezondheidszorg en is gevestigd in Dallas, Texas. Via merken, dochterondernemingen, joint ventures en partnerships exploiteert Tenet Healthcare 65 ziekenhuizen en tal van andere zorginstellingen.
Tenet zag het levenslicht in 1969 en is vanaf de start eigenlijk alleen maar doorgegroeid. Momenteel is er slechts een andere partij in de Verenigde Staten die meer ziekenhuizen en zorginstellingen in het bezit heeft. Tenet Healthcare is ook oprichter van de Tenet Conifer Health Solutions. Een gemeenschap gebaseerd op zorg, dat is wat Tenet Healthcare elke dag opnieuw nastreeft.