Aandelen Tenneco Automotive kopen

Wil je beleggen in Tenneco Automotive aandelen? Op deze pagina kan je direct Tenneco Automotive aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tenneco Automotive. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tenneco Automotive raadplegen. Tenneco Automotive is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TEN.

Waar kan je Tenneco Automotive aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tenneco Automotive kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Tenneco Automotive?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tenneco Automotive. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tenneco Automotive?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tenneco Automotive? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Tenneco Automotive

Tenneco Automotive is een zeer bekende en bewierookte Russell 2000 component zoals het ook bekend staat als een Amerikaans Fortune 500 onderneming. De aandelen van het bedrijf worden openbaar verhandeld als TEN op de New York Stock Exchange.
Hoofdkwartier van Tenneco Automotive, dat in 1940 werd opgericht, is gevestigd in Lake Forrest in Illinois en bekende dochterondernemingen van Tenneco Automotive zijn Federal Mogul, Ohlins en zeker ook Marzocchi. Tenneco Automotive maakt originele auto-onderdelen en met name onderdelen die de rijcontrole bevorderen net als alleen de beste emissieproducten voor vierwielers.