Aandelen Teradyne kopen

Wil je beleggen in Teradyne aandelen? Op deze pagina kan je direct Teradyne aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Teradyne. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Teradyne raadplegen. Teradyne is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TER.

Waar kan je Teradyne aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Teradyne kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Teradyne?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Teradyne. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Teradyne?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Teradyne? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Teradyne

Teradyne is groot geworden door het ontwikkelen en leveren van automatische testapparatuur. Teradyne heeft divisies in Semiconductor Tests en Systems Tests. Teradyne staat als TER genoteerd op de Nasdaq en heeft in Universal Robots een bekende dochteronderneming.
Teradyne werd opgericht in de veertiger jaren van de vorige eeuw door Alex d’Arbeloff en Nick De Wolf. Zij slaagden er in om testapparatuur – dat toen nog in de kinderschoenen stond- van industriële kwaliteit te ontwikkelen. Met de jaren heeft Teradyne altijd uitgeblonken in prestaties, is het zeer betrouwbaar en is de economische terugverdientijd steeds kort.