Aandelen Terex kopen

Wil je beleggen in Terex aandelen? Op deze pagina kan je direct Terex aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Terex. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Terex raadplegen. Terex is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TEX.

Waar kan je Terex aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Terex kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Terex?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Terex. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Terex?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Terex? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Terex

Terex is een Amerikaans conglomeraat dat bestaat uit verschillende bedrijven die zware machines bouwen als bijvoorbeeld grondverzetmachines, hoogwerkers en hijskranen. Het aandeel Terex wordt openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als TEX. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in Westport, Connecticut.
Bekende dochters van Terex zijn Genie en Terex Pegson. Terex bouwt met name machines die ingezet worden tijdens bouwwerkzaamheden en die tillen, verplaatsen en het behandelen van producten gemakkelijker maken. Niet zelden zie je ze dan ook terug in magazijnen, mijnbouw en in de havens. Terex voert de werkzaamheden uit onder merknamen als Atlas, Schaeff, Demag, Amida, Benford en Bartell, merken die ook allemaal onderdeel uitmaken van het imposante Terex concern.