Aandelen Terna – Rete kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Terna – Rete aandelen? Op deze pagina kan je direct Terna – Rete aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Terna – Rete. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Terna – Rete raadplegen. Terna – Rete is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TRN-I.

Waar kan je Terna – Rete aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Terna – Rete kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Terna – Rete?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Terna – Rete. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Terna – Rete?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Terna – Rete? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Terna – Rete is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Terna – Rete.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Terna Rete

Terna Rete is een Italiaanse transmissiebeheerder in Rome, waar dus het hoofdkwartier van de onderneming is gevestigd. Terna Rete  werkt via Terna Rete Italia. Die zorgen voor de levering van het transmissienet. Terna Plus geldt als leider en is verantwoordelijk voor de niet traditionele activiteiten en nieuwe zakelijke mogelijkheden. Dat geldt voor zowel in Italië zelf, als daarbuiten.

Terna Rete beschikt over liefst 98 procent van het Italiaanse hoogspanningsnet. Daarmee geldt het meteen ook als de grootste onafhankelijke transmissie netwerkbeheerder van zeker Europa. Wereldwijd zijn slechts vier bedrijven groter. De aandelen van de onderneming worden verhandeld op de Borsa Italiana en bovendien is het een FTSE MIB index component.

aandeel terna rete kopen