Aandelen Teva kopen

Wil je beleggen in Teva aandelen? Op deze pagina kan je direct Teva aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Teva. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Teva raadplegen. Teva is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TEVA.

Waar kan je Teva aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Teva kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Teva?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Teva. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Teva?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Teva? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over TEVA

TEVA is een zeer gerespecteerde en bekende Amerikaans-Israelische farmaceutische onderneming die bekend is om het produceren en leveren van generieke geneesmiddelen. Teva betekent ‘natuur’ in het Hebreeuws en het bedrijf wordt alom beschouwd als een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld en een van de grootste producten van generieke geneesmiddelen.
Het hoofdkwartier van TEVA staat in Petach Tikwa in Israël. De onderneming werd in 1935 opgericht en bekende dochters van TEVA zijn onder meer Actavis, Pliva en ook Teva Canada. TEVA werd gesticht door Gunther Friedlander en Chaim Salomon.