Aandelen Teva kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Teva aandelen? Op deze pagina kan je direct Teva aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Teva. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Teva raadplegen. Teva is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TEVA.

Waar kan je Teva aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Teva kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Teva?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Teva. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Teva?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Teva? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse TEVA

Sterke punten TEVA:

 • Wereldwijde aanwezigheid: TEVA is een wereldwijd farmaceutisch bedrijf met een sterke aanwezigheid in verschillende markten over de hele wereld.
 • Uitgebreid productportfolio: Het bedrijf biedt een breed scala aan geneesmiddelen en generieke geneesmiddelen, waardoor het een diverse klantenbasis heeft.
 • Onderzoek en ontwikkeling: TEVA investeert in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe geneesmiddelen te ontdekken en bestaande geneesmiddelen te verbeteren. Dit stelt hen in staat om competitief te blijven in de farmaceutische industrie.
 • Efficiëntie en schaalvoordelen: TEVA heeft schaalvoordelen en efficiënte productieprocessen, wat resulteert in lagere kosten en hogere winstmarges.

Zwakke punten TEVA:

 • Patentuitdagingen: Het bedrijf kan te maken krijgen met uitdagingen met betrekking tot patentverloop en concurrentie van generieke geneesmiddelen, wat de verkoop van hun merkgeneesmiddelen kan beïnvloeden.
 • Regelgevingsrisico’s: De farmaceutische industrie is onderhevig aan strenge regelgeving en nalevingsvereisten. TEVA moet voldoen aan deze regelgeving en zich aanpassen aan veranderende normen en voorschriften.
 • Marktvolatiliteit: De farmaceutische markt kan volatiel zijn, met schommelingen in de vraag naar geneesmiddelen en prijsdruk. TEVA moet zich aanpassen aan deze marktomstandigheden.
 • Litigatierisico’s: TEVA kan te maken krijgen met juridische geschillen en rechtszaken, zoals octrooigeschillen en aansprakelijkheidsclaims, wat financiële en reputatierisico’s met zich meebrengt.

Over TEVA

TEVA is een zeer gerespecteerde en bekende Amerikaans-Israelische farmaceutische onderneming die bekend is om het produceren en leveren van generieke geneesmiddelen. Teva betekent ‘natuur’ in het Hebreeuws en het bedrijf wordt alom beschouwd als een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld en een van de grootste producten van generieke geneesmiddelen.

Het hoofdkwartier van TEVA staat in Petach Tikwa in Israël. De onderneming werd in 1935 opgericht en bekende dochters van TEVA zijn onder meer Actavis, Pliva en ook Teva Canada. TEVA werd gesticht door Gunther Friedlander en Chaim Salomon.

TEVA

Wel of niet aandelen TEVA kopen?

Teva, een bekend farmaceutisch bedrijf, trekt de aandacht van potentiële investeerders die geïnteresseerd zijn in het kopen van aandelen. Maar is het een slimme zet om in TEVA te investeren? Laten we het eens bekijken.

TEVA is een gerenommeerd bedrijf in de farmaceutische sector en heeft een breed scala aan geneesmiddelen in zijn portfolio. Het heeft een solide positie op de markt en een sterke wereldwijde aanwezigheid. Dit kan positieve vooruitzichten bieden voor investeerders.

Aan de andere kant is het belangrijk om te erkennen dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt. De farmaceutische sector kan volatiel zijn vanwege factoren zoals veranderende regelgeving en concurrentie. Daarom is het essentieel om uw eigen onderzoek te doen en de bedrijfsprestaties van TEVA zorgvuldig te evalueren voordat u besluit om aandelen te kopen.

Het is ook verstandig om uw investeringen te diversifiëren. Plaats niet al uw geld in één bedrijf, ongeacht hoe veelbelovend het lijkt. Spreid uw investeringen over verschillende sectoren om uw risico te verminderen.

In conclusie kan het kopen van aandelen van TEVA een interessante mogelijkheid zijn, gezien het bedrijf’s reputatie en wereldwijde aanwezigheid. Maar wees voorzichtig en doe uw due diligence voordat u beslissingen neemt. Overleg zo nodig met een financieel adviseur om weloverwogen keuzes te maken.