Aandelen Texas Instruments kopen

Wil je beleggen in Texas Instruments aandelen? Op deze pagina kan je direct Texas Instruments aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Texas Instruments. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Texas Instruments raadplegen. Texas Instruments is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TXN.

Waar kan je Texas Instruments aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Texas Instruments kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Texas Instruments?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Texas Instruments. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Texas Instruments?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Texas Instruments? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Texas Instruments

Texas Instruments kennen we vooral van de rekenmachines maar zelf noemt het zich officieel producent van halfgeleiders en computertechnologie. Behalve rekenmachines produceert het mobiele telefoonchips, digitale camera’s en modems.
Texas Instruments levert bovendien TI-processors speciaal voor de tablet. Het bedrijf is ondertussen in meer dan dertig landen actief, in elk van die landen worden producten ontwikkeld, geproduceerd en verkocht. Texas Instruments streeft steeds naar beter, niet voor niets wordt jaarlijks tien procent van de omzet gebruikt voor research en development. Overigens werd de onderneming in 1930 opgericht als olie- en gasmaatschappij. Vanaf de oprichting speelde Texas Instruments een voorname rol bij zowel de ontwikkeling van de computer als de rekenmachine.