Aandelen Textron kopen

Wil je beleggen in Textron aandelen? Op deze pagina kan je direct Textron aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Textron. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Textron raadplegen. Textron is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TXT.

Waar kan je Textron aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Textron kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Textron?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Textron. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Textron?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Textron? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Textron

Textron is een bekend Amerikaans industrieel conglomeraat. Het hoofdkantoor van het conglomeraat is gevestigd in Providence, Rhode Island. Het heeft bekende dochters in onder meer Arctic Cat, Bell Helicopter en Textron Aviation Lycoming Engines.
Textron was voorheen bekend als Special Yorns Company. Aandelen van Textron worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als TXT. Textron is bovendien component van de S&P 500. De onderneming houdt zich met name bezig met activiteiten binnen de luchtvaartindustrie, defensie industrie en auto industrie. Onder Textron vallen ook bekende merken als Beechcraft en Cessna. De onderneming werd al in 1929 opgericht.