Aandelen TF1 kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in TF1 aandelen? Op deze pagina kan je direct TF1 aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in TF1. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel TF1 raadplegen. TF1 is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TFI.PA.

Waar kan je TF1 aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel TF1 kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel TF1?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel TF1. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in TF1?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van TF1? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in TF1 is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in TF1.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Arkema

Sterke punten:

  • Dividendrendement: Arkema heeft de afgelopen jaren een stabiel dividendrendement gehad, wat beleggers aantrekt die op zoek zijn naar inkomsten uit hun beleggingen.
  • Diversiteit in productportfolio: Arkema produceert een breed scala aan chemicaliën en materialen, waardoor het bedrijf minder afhankelijk is van specifieke productlijnen.
  • Technologische vooruitgang: Het bedrijf heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling, waardoor het beter in staat is om te innoveren en nieuwe producten te ontwikkelen.

Zwakke punten:

  • Marktconcurrentie: Arkema opereert in een zeer competitieve markt, met veel grote spelers die soortgelijke producten aanbieden.
  • Exposure aan economische cycli: Het bedrijf is sterk afhankelijk van de economische omstandigheden, waardoor het kwetsbaar kan zijn voor economische neergang.
  • Regelgevende risico’s: Chemicaliën en materialen zijn onderhevig aan strenge regelgeving en normen, wat kan leiden tot verhoogde kosten en compliance-uitdagingen voor het bedrijf.

Over TF1

TF1 is bekende en een zeer populaire een Franse commerciële televisiezender die te ontvangen is in uiteraard Frankrijk en daarnaast ook in België.  Oorspronkelijk is het een publiek televisiestation. In 1987 werd TF1 echter geprivatiseerd. In Anteminin.com en Protecrea heeft TF1 twee bekende dochterondernemingen.

TF1 verkocht enkele jaren geleden 31 procent van de aandelen Eurosport aan Discovery Communications. Wel heeft het nog steeds tachtig procent van de aandelen van Eurosport France in handen. Plannen om die af te staan zijn er overigens ook niet. Nog steeds geldt TF1 als een veelbekeken en populaire televisiezender al heeft het nog weinig van de zender zoals die ooit geïntroduceerd werd.

aandeel tf1 kopen

Wel of niet aandelen TF1 kopen?

TF1 is een bekende Franse televisiezender die eigendom is van de TF1 Group. Als je geïnteresseerd bent in de media-industrie, kan het verleidelijk zijn om aandelen van dit bedrijf te kopen. Maar is het een goede investering?

Een factor die in het voordeel van TF1 spreekt, is het feit dat televisie nog steeds een belangrijk medium is, vooral in Frankrijk. TF1 is een van de populairste televisiezenders in het land en heeft een groot bereik onder de bevolking.

Daarnaast heeft TF1 een aantal andere inkomstenbronnen, zoals digitale advertenties en content productie. Dit kan bijdragen aan een stabiele financiële basis en groeipotentieel op de lange termijn.

Aan de andere kant is de media-industrie zeer competitief en onderhevig aan veranderende trends en technologieën. Streamingdiensten zoals Netflix en Amazon Prime vormen een bedreiging voor traditionele televisiezenders zoals TF1.

Als je overweegt om aandelen TF1 te kopen, is het dus belangrijk om grondig onderzoek te doen en de risico’s af te wegen. Overleg met een financieel adviseur en houd de marktontwikkelingen in de gaten om te bepalen of het een goede investering is voor jouw persoonlijke situatie.