Aandelen TF1 kopen

Wil je beleggen in TF1 aandelen? Op deze pagina kan je direct TF1 aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in TF1. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel TF1 raadplegen. TF1 is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TFI.PA.

Waar kan je TF1 aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel TF1 kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel TF1?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel TF1. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in TF1?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van TF1? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in TF1 is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in TF1.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over TF1

TF1 is bekende en een zeer populaire een Franse commerciële televisiezender die te ontvangen is in uiteraard Frankrijk en daarnaast ook in België.  Oorspronkelijk is het een publiek televisiestation. In 1987 werd TF1 echter geprivatiseerd. In Anteminin.com en Protecrea heeft TF1 twee bekende dochterondernemingen.
TF1 verkocht enkele jaren geleden 31 procent van de aandelen Eurosport aan Discovery Communications. Wel heeft het nog steeds tachtig procent van de aandelen van Eurosport France in handen. Plannen om die af te staan zijn er overigens ook niet. Nog steeds geldt TF1 als een veelbekeken en populaire televisiezender al heeft het nog weinig van de zender zoals die ooit geïntroduceerd werd.