Aandelen TGS kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in TGS aandelen? Op deze pagina kan je direct TGS aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in TGS. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel TGS raadplegen. TGS is een aandeel uit Noorwegen. Het aandeel wordt verhandeld in NOK aan de Oslo Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TGS.OL.

Waar kan je TGS aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel TGS kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in aandelen. 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel TGS?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel TGS. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in TGS?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van TGS? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in TGS is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in TGS.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse TGS

Sterke punten TGS

 • Wereldleider in geologische data: TGS is een wereldleider in het verzamelen, verwerken en analyseren van geologische data, met een uitgebreide database van seismische gegevens en andere geologische informatie.
 • Breed scala aan diensten en producten: Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten en producten op het gebied van geologische data, zoals seismische surveys, interpretatie en data-analyse, en heeft diverse klanten in de olie- en gasindustrie.
 • Strategische samenwerkingsverbanden: TGS heeft strategische samenwerkingsverbanden met andere belangrijke spelers in de olie- en gasindustrie, wat kan bijdragen aan groei en synergieën.
 • Sterke financiële positie: Het bedrijf heeft een solide financiële positie met gezonde kasstromen en een sterke balans, wat stabiliteit kan bieden in een cyclische markt.

Zwakke punten TGS

 • Afhankelijkheid van de olie- en gasindustrie: TGS is sterk afhankelijk van de vraag en investeringen in de olie- en gasindustrie, wat kan leiden tot volatiliteit in de omzet en winstgevendheid.
 • Cyclische markt: De geologische data-industrie is cyclisch en onderhevig aan schommelingen in de olie- en gasprijzen, wat invloed kan hebben op de vraag naar de diensten van TGS.
 • Technologische veranderingen: De technologische ontwikkelingen in de geologische data-industrie kunnen snel evolueren, wat uitdagingen kan opleveren voor TGS om bij te blijven met de nieuwste technologieën en concurrentie voor te blijven.
 • Regelgevingsrisico’s: TGS opereert in verschillende landen en is onderhevig aan regelgeving op het gebied van gegevensverzameling, privacy en veiligheid, wat risico’s met zich mee kan brengen en kosten kan verhogen.

Over TGS

TGS heeft het hoofdkantoor gevestigd in Asker in Noorwegen en het bedrijf staat wereldwijd bekend als leverancier van ondergrondse dataproducten. Bovendien levert het ook diensten aan de energie-industrie. Dat doet het door te investeren in zogenaamde multiclient dataprojecten en dat wereldwijd.

De on- en offshore bibliotheken bevatten onder andere seismische gegevens, gegevens over de zwaartekracht net als over multibeam en kerngegevens. TGS biedt simpelweg de grootste wereldwijde database van de industrie met onder andere digitale bronlogboeken en regionale interpretatieve producten. Alsof dat niet voldoende is, worden ook nog eens high-end dieptebeelddiensten aangeboden.

aandeel tgs kopen

Wel of niet aandelen TGS kopen?


Overweeg je om aandelen te kopen en ben je benieuwd of TGS een goede keuze is? Lees dan verder! TGS is een bekend bedrijf in de seismische gegevensindustrie, met een wereldwijde aanwezigheid en een rijke geschiedenis. Maar is het verstandig om aandelen van TGS te kopen?

TGS is gespecialiseerd in het verzamelen en analyseren van seismische gegevens om olie- en gasreserves te ontdekken en in kaart te brengen. Het bedrijf heeft een sterke positie in de markt en biedt innovatieve gegevensoplossingen aan de olie- en gasindustrie. Het heeft ook een solide trackrecord op het gebied van technologie en klantenservice.

Hoewel TGS een gerenommeerd bedrijf is in de gegevensindustrie, zijn er ook risico’s verbonden aan het kopen van aandelen in dit bedrijf. De olie- en gassector kan volatiel zijn, met schommelingen in de vraag naar gegevens en de prijzen van olie en gas. Daarnaast zijn er concurrenten en technologische veranderingen die van invloed kunnen zijn op de prestaties van het bedrijf.

Het is belangrijk om zorgvuldig onderzoek te doen naar de financiële gezondheid van TGS, de marktomstandigheden en de concurrentiepositie voordat je besluit om aandelen te kopen. Het is ook van belang om je eigen beleggingsdoelen, risicobereidheid en beleggingshorizon in overweging te nemen.

In conclusie, het kopen van aandelen TGS kan interessant zijn voor beleggers die geïnteresseerd zijn in de seismische gegevensindustrie. Echter, het is belangrijk om de risico’s zorgvuldig af te wegen en gedegen onderzoek te doen voordat je een beslissing neemt.