Aandelen TGS kopen

Wil je beleggen in TGS aandelen? Op deze pagina kan je direct TGS aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in TGS. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel TGS raadplegen. TGS is een aandeel uit Noorwegen. Het aandeel wordt verhandeld in NOK aan de Oslo Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TGS.OL.

Waar kan je TGS aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel TGS kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met NOK 40 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel TGS?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel TGS. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in TGS?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van TGS? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in TGS is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in TGS.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over TGS

TGS heeft het hoofdkantoor gevestigd in Asker in Noorwegen en het bedrijf staat wereldwijd bekend als leverancier van ondergrondse dataproducten. Bovendien levert het ook diensten aan de energie-industrie. Dat doet het door te investeren in zogenaamde multiclient dataprojecten en dat wereldwijd.
De on- en offshore bibliotheken bevatten onder andere seismische gegevens, gegevens over de zwaartekracht net als over multibeam en kerngegevens. TGS biedt simpelweg de grootste wereldwijde database van de industrie met onder andere digitale bronlogboeken en regionale interpretatieve producten. Alsof dat niet voldoende is, worden ook nog eens high-end dieptebeelddiensten aangeboden.