Aandelen Thales kopen

Wil je beleggen in Thales aandelen? Op deze pagina kan je direct Thales aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Thales. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Thales raadplegen. Thales is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HO.PA.

Waar kan je Thales aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Thales kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Thales?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Thales. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Thales?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Thales? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Thales is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Thales.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Thales

Thales is een wereldwijde elektronica onderneming, specifiek gespecialiseerd in de luchtvaart, defensie en informatietechnologie. Ruim honderd jaar geleden werd Thales opgericht als  Thomson-LSF. Aandelen van de onderneming worden verhandeld  als HO op de Euronext aandelenbeurs in Parijs.
 
Thales houdt domicilie in La Defense en werd in het jaar 2000 opgericht. Bekende dochterondernemingen zijn Thales Alenia en Space Gemalto. Thales is ondertussen i 56 landen actief. Er is gekozen voor de naam Thales en niet Thomson om zo het internationale karakter van het bedrijf beter tot uiting te laten komen.