Aandelen The Bidvest Group kopen

Wil je beleggen in The Bidvest Group aandelen? Op deze pagina kan je direct The Bidvest Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in The Bidvest Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel The Bidvest Group raadplegen. The Bidvest Group is een aandeel uit Zuid-Afrika. Het aandeel wordt verhandeld in ZAR aan de JSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BVT.JO.

Waar kan je The Bidvest Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel The Bidvest Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€5 per transactieAanmelden

Wat is de actuele koers van het aandeel The Bidvest Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel The Bidvest Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in The Bidvest Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van The Bidvest Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in The Bidvest Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in The Bidvest Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over The Bidvest Group

The Bidvest Group is veelzijdig, Je kunt het bedrijf omschrijven als een dienstverlenings-, handels- en distributiebedrijf. De onderneming zag in 1988 het levenslicht en aan de wieg van de onderneming stond Brian Joffe. The Bidvest Group heeft ondertussen belangen in meer dan driehonderd bedrijven. Aandelen The Bidvest Group worden als BVT verhandeld op de beurs in Johannesburg.
In Johannesburg vind je ook het hoofdkantoor van het bedrijf. De BFS group en de Bidvest Bank zijn bekende dochters van The Bidvest Group. The Bidvest Group is onder andere actief onder de namen Bidvest Automotive, Bidvest Commercial Products, Bidvest Electrical, Bidvest en Financial Services. Daarnaast zijn er nog de onderdelen Freight, Office en Print en Services.