Aandelen The Blackstone kopen

Wil je beleggen in The Blackstone aandelen? Op deze pagina kan je direct The Blackstone aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in The Blackstone. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel The Blackstone raadplegen. The Blackstone is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BX.

Waar kan je The Blackstone aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel The Blackstone kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel The Blackstone?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel The Blackstone. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in The Blackstone?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van The Blackstone? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Blackstone

The Blackstone is een wereldwijd opererend en toonaangevend investeringsbedrijf. De onderneming investeert namens pensioenfondsen, grote instellingen en particulieren kapitaal op alleen de beste wijze.
Missie van The Blackstone is het creëren van waarde voor de klanten op de langere termijn. De werkwijze van het investeringsbedrijf mag op z’n minst opmerkelijk genoemd worden. Zo belegt het in alternatieve activaklassen, private equity, onroerend goed en ook in krediet hedge fondsen. The Blackstone laat bedrijven groeien en daarmee ook de lokale economieën. Juist daarom geldt het als een populaire investeringspartner. Op de New York Stock Exchange wordt The Blackstonde verhandeld onder BX.