Aandelen The Hain Celestial kopen

Wil je beleggen in The Hain Celestial aandelen? Op deze pagina kan je direct The Hain Celestial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in The Hain Celestial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel The Hain Celestial raadplegen. The Hain Celestial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HAIN.

Waar kan je The Hain Celestial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel The Hain Celestial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel The Hain Celestial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel The Hain Celestial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in The Hain Celestial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van The Hain Celestial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over The Hain Celestial

The Hain Celestial is een Amerikaans voedingsbedrijf. Het richt zich specifiek op voedingsmiddelen en producten die gebruikt worden voor persoonlijke verzorging. De producten kunnen gerust afwisselend genoemd worden en gaan van kruidenthee tot de kippen van FreeBird.
Het bedrijf staat als HAIN genoteerd op de Nasdaq en het hoofdkwartier vind je in New Hyde Park in New York. De onderneming zag in het 1993 het levenslicht en bekende dochter is Celestial Seasonings. In het Verenigd Koninkrijk heeft het in Hain Daniels een dochter. Het bedrijf levert bovendien alternatieve producten voor vlees.