Aandelen The Kroger Co. kopen

Wil je beleggen in The Kroger Co. aandelen? Op deze pagina kan je direct The Kroger Co. aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in The Kroger Co.. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel The Kroger Co. raadplegen. The Kroger Co. is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KR.

Waar kan je The Kroger Co. aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel The Kroger Co. kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel The Kroger Co.?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel The Kroger Co.. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in The Kroger Co.?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van The Kroger Co.? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over the Kroger Co

The Kroger Co is een Amerikaans metaalbedrijf dat werd opgericht door Bernard Kroger, in 1883 in Cincinnati, Ohio. Als alleen gekeken wordt naar de omzet is The Kroger de grootste supermarkt van de Verenigde Staten.
Daarnaast hoort het bij de drie grootste retailers van Amerika. The Kroger Co vind je op zo’n 3000 locaties en The Kroger Co heeft zo tussen de 2700 en 2800 supermarkten en nog eens 242 juwelierszaken. De aandelen van het bedrijf worden openbaar verhandeld als KR op de NYSE, terwijl de onderneming ook S&P 500 component is. The Kroger Co behoort bij de vijf oudste retailers ter wereld.