Aandelen The RealReal kopen

Wil je beleggen in The RealReal aandelen? Op deze pagina kan je direct The RealReal aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in The RealReal. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel The RealReal raadplegen. The RealReal is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool REAL.

Waar kan je The RealReal aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel The RealReal kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel The RealReal?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel The RealReal. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in The RealReal?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van The RealReal? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over The RealReal

The RealReal is zowel een online als een fysieke marktplaats voor geautomatiseerde en de meer luxere zendingen. Daarbij baseert het zich op de wat men noemt circulaire economie.
The RealReal verkoopt verzonden kleding, sieraden, horloges, beeldende kunst en ook woondecoratie. De aandelen van de onderneming staan als REAL genoteerd op de Nasdaq. Het hoofdkwartier is gevestigd in San Francisco in Californië. De onderneming werd overigens in 2011 opgericht door Julie Wainwright en onder haar bezielende leiding groeide het bedrijf snel en gestaag. The RealReal heeft eigen mensen in dienst di de items onder andere keuren op authenticiteit en waarde.